Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, oktober 03, 2004

Feestje



Googlewhack:


harry potter en de orde van de fenix+boekbespreking




Speciaal voor Neneh hier dat mooie woord "verstrengeling".
Een woord waarvan het uitspreken al doet vermoeden wat het betekent.
Ook doet het mij denken aan een niet onaardig gedicht wat de lereaar Engels ons bijbracht op de middelbare school. Daarin kwam de zinsnede voor die luid: "Mad mangled crocodiles of love." Prachtig!
(Ik zie't ook meteen voor me: twee in elkaar verstrengelde geliefden die elkaar met kleine beetjes en bijkomend gegrom plezieren..)



Grappig. Zowel vriend Erwin, alsook buurvrouw Johanna én m'n moeder hadden, onafhankelijk van elkaar, voor ontbijt gezorgd, vanmorgen.
Ook grappig: Ferdinand heeft letterlijk een bord voor de kop, getuige deze foto die mag dienen als
het bewijs dat wij erbij waren. Notabene gepubliceerd op de hoofdpagina van de SP-site!







Nadat alle bezoekers vanmorgen waren vertrokken gingen Ferdinand en ik naar de sauna.
Voor mij was dat het eerste sauna-bezoek sinds een jaar of twee. Voor m'n zoon was het de allereerste keer.
En hij genoot. Natuurlijk hebben we't rustig opgebouwd en in plaats van een kwartier werd het vijf minuten in de sauna. In het Turks stoombad hoorde ik hem meermaals mompelen "Dit is pas leven!" Wat vooral opviel was het feit dat hij het dompelbad heerlijk vond: hij is er maar liefst vier keer in geweest in de anderhalf uur dat wij vertoefden in de relaxte sfeer van een lokaal zweethok waar een allercharmanste vrijwilligster ons pauze-drankje serveerde: buurvrouw Angélique!



Heerlijk schoon en monter arriveerden wij op Eva's verjaarsfeestje. (Eigenlijk is zij pas morgen jarig maar buurvrouw Miriam is iets minder bijgelovig dan ik). De jarige bleek nog in dromenland en dus was het aan de voltallige visite om elkaar op fluistertoon te vermaken tot het feestbeest bijkwam. Het werd een reuzegezellige middag waarbij ik ook van Dayna een fijne knuffel heb mogen ontvangen. Behalve de bijna-jarige waren daar ook haar zusje, hun moeder (buurvrouw Miriam), diens vriend, haar oma en goede vriendin Rifke.




Zou graag nog even mijn grieven spuien betreffende de nieuwste plannen van minister van VROM Sybilla Dekker (VVD) maar ben eventjes te moe en ook stiekum verheugd dat de spellenspelers voor vanavond hebben afgebeld. Morgen is er weer een dag en wie weet brengt die ook nog verrassingen met zich mee. Zo heeft m'n moeder gisteren onze kaart uit Parijs ontvangen die wij op 16 augustus (van dit jaar, ja) hebben verstuurd...

Demonstratie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!