Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, maart 21, 2004

Leven en dood



De dag van gisteren stond voor velen in het teken van het overlijden van koningin...pardon...prinses Juliana. Daardoor kwam de anti-Irak demonstratie niet op de voorgrond bij de diverse media. Gezien de omstandigheden mag de opkomst goed genoemd worden. Ideetje voor de volgende keer: anti-oorlog parapluie's!
Er liepen ook deze keer weer van die mensen mee die zich zo graag willen onderscheiden van de massa dat zij allen hetzelfde uniform dragen: zwarte loszittende kleding, muts en/of capuchon, een zogeheten Palestijnen-shawl en Dr. Martens.
Diezelfde personen vinden het stoer om een andere kant op te gaan dan de echte demonstranten en daar het omgeleide verkeer zoveel mogelijk te hinderen. Eéntje durft er zelfs een steen te gooien naar de politie. Maar wat ze geen van allen durven is hun ware gezicht te tonen. Dat zit verborgen achter een masker van wol, nylon en stoerdoenerij...:-(




Hoera! Ik heb een heuse wedstrijd gewonnen! Blijkbaar is het door mij bedachte antwoord
op de vraag "Hoe kom ik aan een litteken op mijn tiet?" het best bevallen
en komt BiteMe
eerdaags voor mij koken. Is dat niet onwijs vet heftig koel? (Ofwel wreed heftig strak radikaal)




Afgelopen nacht kreeg ik weer'ns betaald om te feesten. DItmaal tijdens Crazyland.
Had nog nooit eerder een partijtje gebokst met topless dames maar eens moet de eerste keer zijn...


Zo zal er wellicht ooit iemand op dit weblog terecht komen door de zoekterm "sexgod" (of "seksgod" zo U wilt) op te geven. Dat laatste zinnetje is meteen een verwijzing naar de Rocky Horror castbijeenkomst van vandaag waarop ondermeer besproken werd hoe wij de nieuwe leden-middag van volgende week zullen vormgeven.
Strakjes even m'n zoon missen omdat ik'm zo bel...eh...nu ja..eh...U begrijpt me wel.
Daarna even een uurtje plat, Max en Robin verzorgen en het huisje in orde maken voor de komst van het vaste zondagavond groepje.




Vandaag staan wij stil bij de geboorte van Claus-Casimir, produkt van een innig samenzijn van Prins Constantijn en Prinses Laurentien.
Ik heet U welterusten...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!