Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, februari 21, 2004

Toeval?Waar men al niet naar op zoek is:
buurvrouwen gaan vreemd
Op 1 juli aanstaande geeft de VS Irak terug aan de Irakezen. Op diezelfde datum wordt in Nederland de energiemarkt vrijgegeven. Toeval?
Wat dat eerste betreft is er slegs een datum geprikt. Voor het overige is er niets (Maar dan ook niets. Waarbij onderhandse afspraken niet meetellen) geregeld. Dat laatste is ook van toepassing op de Nederlandsche gebeurtenis.
Nu al is het een enorme administratieve chaos bij de energiebedrijven. Denkt men in Den Haag dat de situatie zich verbetert als zij strakjes over elkaar heen buitelen om maar in de gunst van de consument te komen? Om de prijzen te verlagen zal men geen geld meer besteden aan de opslag van energie-reserves waardoor complete steden dagen zonder stroom en/of gas zullen komen te zitten. Maar geen nood: omdat er tevens zal worden beknibbeld op het onderhoud van energiecentrales zal er ook af en toe eentje ontploffen volledige woonwijken meenemend in de verwoestingen. Kijk, dat zijn toch weer duizenden huishoudens die geen stroom meer nodig hebben...
De redaktie van het NOS-journaal blijft zich vooralsnog bezighouden met het reclame maken voor het AHOLD-concern en het wereldkundig maken van zaken als het Nederlands Baggermuseum. Typisch.
Vroeg naar bed gegaan gisteravond na een dag waarin mij ter ore kwam dat ik de reden ben voor een meisje om naar de opvang te komen.
Zou ik al last hebben van voorjaarsmoeheid?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!

Deel dit bericht