Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, februari 08, 2004

Rustig


Oplettende lezertjes zal het zijn opgevallen dat er een wijziging heeft plaatsgehad in m'n rijtje van aan te raden weblogs. Yakuzi.com heeft het veld geruimd ten faveure van Jeugdsentiment. De webloggers in kwestie richten zich met name op 30-plussers met hun stukjes over vroegere dingetjes, dangetjes en TV-series zoals bijvoorbeeld AVRO's Wiekentkwis, de Giroblauw-brievenbussen en De Minivoetbalshow met Dick Paschier en Judith Bosch. Leuk!
Bijzonder sportieve sport, dat lange afstands-schaatsen. Zo zeer dat onsportief gedrag glashard wordt afgestraft. Zo ondervond Jochem Uytdehaage die wel eventjes dacht zijn ploeggenoot Carl Verheijen te helpen
door stayeren. Door in de binnenbocht aan te zetten tijdens het uitrijden na zijn eigen rit hoopte hij Verheijen voordeel te bezorgen. Uytdehaage mag niet meer meedoen.
Heerlijk rustig dagje thuis aan het doorbrengen. Vanmorgen is Thura langsgeweest. Ferdinand is lekker aan het spelen en zijn vader houdt zich bezig met afwisselend studeren, opruimen en administratie. Straks met z'n tweetjes Max onderhanden nemen en met een beetje mazzel blijft er nog tijd over voor een middagdutje voordat het tijd is voor het avondeten en het navolgende bezoek van de leden van de zondag-avond kaartclub.
Heeft U ook zo'n lekker dagje?
O ja, heeft U Uw site al toegevoegd aan mijn linkpiramide?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!

Deel dit bericht