Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, februari 24, 2004

Moe"Ferdinand?"-"Ja, pap?"-"Hoe vaak gaat 5 uit 100?"-"O, da's makkelijk. Want 100 is 10 keer 10 en omdat 5 de helft van 10 is moet je dat dus maal twee doen. Twintig dus."Onderweg naar karate nog even Anouar aan het lachen gemaakt. Het door buren Mohamed en Veronique zelfgemaakte jongetje is bijna geen baby meer te noemen. Ze worden zo snel groot...
Heb nog steeds last van een enorme vermoeidheid waardoor het wellicht lijkt alsof het mij niets doet dat er tientallen mensen zijn omgekomen bij een aardbeving in Marokko; dat een paar idioten het carnavalsfeest moeten verpesten; verreweg de meeste mensen die zich ergeren aan de teloorgang van normen en waarden er zélf een lage moraal op na houden; het moddergooien tussen presidentskandidaten in de VS nu goed is begonnen;
het verplichte examen van Rita Verdonk waarna je jezelf Nederlander mag noemen; mensonterende toestanden in de Chinese mijnen; etcetera, etcetera, etc...(waarom zou ik zo moe zijn?)Toch even een lichtpuntje: na aanhoudend actievoeren door de SP heeft ABN-Amro zich teruggetrokken als financier van clusterbommen. Hoera.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!

Deel dit bericht