Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, januari 29, 2004

Red de koetjesreep!




Op verzoek is hier nog even het adres waar mensen die licht brengen in deez' duist're wereld in het zonnetje worden gezet: Lichtbrengen.nl.


Onderweg naar huis kwam ik gisteren niet alleen buurvrouw Janine tegen maar ook nog buren Debbie en Billy. Zo kon de avond met een glimlach tegemoet worden gezien. Thuisgekomen trof ik een Ferdinand die mij berispte vanwege het vroege tijdstip van mijn arriveren. Hij was in het gezelschap van buurvrouw Johanna met wie hij zich schijnbaar goed amuseerde.'s Avonds kwam Leon nog even langs en ben ik bovendien weer verder gekomen met opruimen zodat ook deze dag in de annalen kan worden opgenomen, voorzien van het predikaat "produktief".




Niet zo produktief echter als het "ouwe jongens krentebrood"-apparaat dat ervoor zorgdraagt dat de machtigen in de wereld de machtigen in de wereld blijven. Onaantastbaar blijven "zij" hun plannetjes uitvoeren ten koste van U en ik.
Tenzij U natuurlijk zo'n machthebber bent. Bent U dat of zou U dat graag zijn?
Laat't me even weten opdat wij in discussie kunnen gaan omtrent het verkrijgen en behouden van de macht om de macht.




Laat U intussen niet grijpen door het Mydoom-virus maar pak liever een griepje.
Mij zou't overigens niet verbazen als de mensen van Norton Symantec
het Mydoom-virus hebben uitgedacht ende ontwikkeld enzo.
Maar dat is mijn paranoïa weer die de kop op steekt. Excuses.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!