Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, januari 13, 2004

Oproepen





Dit stukje begint met een paar oproepen:

Laat Loeki de Leeuw niet in z'n hempie staan!

Steun de jarige Kindertelefoon!

Maak de SP groter dan de VVD!




Zo. Heb ik m'n goede daad voor dit jaar ook weer gedaan...




Even sparen voor een reisje naar Amerika! Ongetwijfeld krijg ik van de dienstdoende Airmarshal de kleur geel (en misschien wel rood!) toebedeeld als SP-lid zijnde.
Krijg ik dan zo'n mooie gele Davidster opgespeld?




4,2 miljard euro. Dat is het bedrag dat Nederlandse bedrijven het afgelopen jaar hebben uitgegeven om hun produkten beter te doen verkopen. Voor het maken van reklame, dus. Als ze maar een percentage daarvan zouden afstaan
kan Loeki blijven, is het tekort in de zorg opgelost en komt er geld vrij voor reklamespotjes waarin consumenten gewezen worden op de gevaren van reklame...





Vanmorgen nog een kusje gestolen van een klein meisje dat uitriep:"Kijk daar heb je papa en m'n broer!" Een mooier begin van de dag kan een Terrebel zich nauwelijks wenschen. Het maakt Ferdinand nog blijer dan hij al was na de complimentjes die hij gisteren naar aanleiding van de karate-les mocht ontvangen; een groepsgenote zei het vet te vinden dat hij het als kleinste van de groep toch presteerde over drie kinderen tegelijk heen te springen. Koel, niet?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!