Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, januari 15, 2004

Beter





Tsjonge! Blijkbaar ben ik de enige die zich, althans op het wereldwijde web, bedient van het woord "basketbalbal". Dat getuige deze googlewhack.
Eigenaardig, hoor. Minstens zo eigenaardig is deze zoekopdracht:
bushalte foto blob.




Na een paar dagen in de laagste versnelling te hebben geleefd gaat het nu weer wat beter. Heb mezelf voorgenomen wat meer op m'n gezondheid te letten.
Wat inhoudt dat ik wat minder afspraken zal maken, wat meer zal gaan slapen
en wat regelmatiger m'n oefeningen zal doen. Bovenal moet ik beter naar m'n lichaam luisteren. Als dat zegt "Ho, stop!"moet ik niet eigenwijs toch lekker doorgaan "omdat het zo leuk is". Tsja, ik ben ook geen achtien meer...


De dag begon met een fijne knuffel van Thura en mede daardoor voel ik mij al een stukje beter.
Buurvrouw Angélique was zo lief, gisteren om een kopje thee voor me te komen zetten. Ferd was ietsjes minder lief: hij liet mij niet eens winnen toen wij gisteren de dag begonnen met een mini Beyblade-spinners toernooi...*Snif!* Waar gaat dat heen?




Dat vraag je je ook af als een bedrijf minder verlies heeft geleden dan was verwacht en dat bovendien in het journaal terecht komt als positief bericht. En dat tussen de berichtgevingen over een vier jaar geleden vermoord echtpaar, schooldirecteuren die strengere veiligheidseisen willen op scholen om moorden te voorkomen
en een president die met absurde plannen komt teneinde zijn herverkiezing veilig te stellen. Toch was er nog écht leuk nieuws vandaag: Brazilië heeft een ludieke aktie opgezet uit protest tegen de overdreven strenge controles bij Amerikaanse grensposten. Hierbij lopen de Amerikanen, onder de bezielende leiding van met name John Ashcroft, vooruit op de implementatie van het registratie-systeem CAAPS II (Dat stiekum al een tijdje draait maar dat moet je niet verder vertellen, hoor!). Elke Amerikaan die boven Braziliaans grondgebied vliegt moet verplicht op de foto. Wie dat weigert wordt behandeld als mogelijk terrorist. Zo ook piloten. Dat je daarmee niet kunt lachen ondervond Dale Robin Hersh die voor de grap bij het maken van de foto zijn middelvanger opstak. Het betalen van zo'n 10.000 euro voorkwam dat hij een celstraf van twee jaar ontving.


De langere wachttijden vanwege de extra contoles maakt men in Brazilië goed door salsa-danseressen te laten rondhupsen in de vertrek- en aankomsthallen. Hoe laat gaat de eerstvolgende vlucht?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!