Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, december 27, 2003

Wat is dat toch met die krullen van Femke en waarom bezoeken mensen dit weblog als zij een antwoord zoeken op die vraag?




Ze vallen weer bij bosjes, deze dagen. Nu is het de beurt aan Rob Out om het tijdige met het eeuwige te wisselen. De man achter Veronica is niet meer...
M'n moeder heeft ook nog wel leuke verhalen over de kapitein van het betreffende zendschip...;-)


En Rob Out is niet de enige: in Iran heeft moedertje natuur in samenwerking met ondeugdelijke aannemers gezorgd voor een vermindering van het inwonertal met maar liefst 20.000. Dat is een boel veel. Je glazen gaan trillen, je boekenkast valt om, je huis stort in, de aarde scheurt open. Lijkt mij niet fijn. Je gaat je bijna schuldig voelen omdat je niets voor hen doet maar dat hoeft niet: als iedereen elke week twee mensen zou helpen (wat mij deze week weer gelukt is: hoezee!) zouden we toch een prachtige wereld hebben. En wie 't niet met me eens is sla ik helemaal in mekaar!;-)





Overigens: op 25 december 2002 plaatste ik m'n eerste berichtje in dit openbare elektronische dagboek. Ben dus al een jaar aan het loggen!
Wat vliegt die tijd...*ZUCHT*




Vandaag verder met klussen in huis en bedelaars van m'n stoep weren. Je zou bijna gaan denken dat er in NEON-letters boven m'n deur staat "Hier gratis geld lenen!"
Vanavond is er een eindejaars-diner te Medusa, daarna mag ik lekker dansen en uitslapen. Ferdinand gaat vandaag met oma en Tante Mary naar het tuincentrum en zal iets zoeken dat moet voorkomen dat mijn vijver-visjes doodvriezen. Ik mis dat joch...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!