Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, december 01, 2003

Kort nadat Ghislaine was vertrokken kwam Marius even langs op doorreis. Niet veel later was het buurvrouw Angélique die nog verlaat kon genieten van een stukje verjaarstaart en 's avonds kwamen Bas & Elsa langs met een cadeau voor de Ferman en een cd-rom met foto's van het recente optreden in Amuse van de CastratedGood.




Gisteravond nog even een traantje weggepinkt bij het zien van een filmpje over "held" Marre Wiefer." Wat een meid!

Heerlijk om te zien hoe Ferdinand oprecht blij is met de materiële uitingen van vriendschap en liefde die hij ter ere van zijn verjaardag heeft mogen ontvangen.
Vanmorgen op school bleek er ook wat in z'n gymschoen te zitten. Leuk he?
Druk baasje, die Sinterklaas. Gelukkig heeft hij honderden Pieten om hem te helpen.
Sinterklaas is trouwens afhankelijk van zijn Pieten en niet omgekeerd dus als ik mensen nog eens iets hoor zeggen over dat "die arme zwarte pieten" worden uitgebuit door die "gemene blanke overheerser" dan doe ik ze wat. De goedheiligman is nu eenmaal een blanke bischop met Moren als hulp en Moren zijn nu eenmaal donker van huidskleur. Zo eenvoudig kan het zijn. Uitwassen als paarse, blauwe en groene pieten komen gelukkig niet meer voor. Wel heeft een aantal dictators de komst van Sinterklaas in hun dorp verboden als uiting van een valse vorm van politiek correct willen zijn. De arme drommels.




Israël heeft het nieuwe vredesplan verworpen nog voordat het is ondertekend.
Natuurlijk! Ze zijn volkomen onbekend met het begrip vrede. Als oorlog de enige manier van leven is die je kent komt al het andere bedreigend over. Je hoeft geen psychologie te hebben gestudeerd om dat te kunnen begrijpen. Zolang er mensen geld verdienen aan het produceren van allerhande wapentuig zal er oorlog zijn. En dat is mijn statement voor vandaag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!