Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, december 10, 2003

Deelde vanmorgen de tram met oud-collega Jaap. Leuk om hem weer'ns te spreken.




Alleen de landen die hebben meegewerkt aan het platgooien ervan mogen de Amerikanen helpen Irak weer op te bouwen. Ziedaar de reden voor Japanse en Nederlandse deelname aan de oorlog. Het zakenleven heeft goed gelobby'd.


De aasgieren staan te dringen om er bijvoorbeeld voor te zorgen dat een Iraaks symfonie-orkest weer in eigen land kan spelen. Hoeven ze tenminste niet helemaal naar Washington. Of om bijvoorbeeld weer scholen op te bouwen waar kinderen dan heen kunnen. Hoeven ze niet op de markt te spelen of thuis te blijven. Daarmee verkleinen ze het risico om, zoals pas weer in Afghanistan, door Amerikanen "per ongeluk" opgeblazen te worden.




Minister Remkes vindt dat ook de Tweede Kamer zelf best mag bezuinigen. De Kamervoorzitter noemt het voorstel kinderachtig...


Het Openbaar Ministerie in Twente wil spijbelaars celstraf opleggen. Dit om te voorkomen dat zij in contact komen met criminaliteit. Zoals wij allen weten zitten de Nederlansche gevangenissen vol met fatsoenlijke mensen. De échte criminelen lopen vrij rond en logeren in Krasnapolsky. Tot aan het moment dat zij worden doodgeschoten dan...




Fer's belangstelling voor televisie is tanende: lezen is nu helemaal de bom diggy.
Zo verzorgde hij gisteren een huiselijk tafereel door nadat hij mij had geholpen de woonkamer in kertssfeer te dompelen, liggend op bed een Paul van Loon te lezen terwijl hij luisterde naar zijn nieuwste CD: klassiek voor kids. 't Is een goed joch.




Buurvrouw Angélique kwam gisteren nog even op de thee en met dat bezoekje werd mijn dag besloten.




Wist U overigens dat in de Indianen-reservaten een alcoholverbod geldt? De Amerikaanse witman heeft bepaald dat de oorspronkelijke bewoners zich aan opgelegde restricties dient te houden. Heb dit vernomen van Bassie en Adriaan.
En die kunnen het weten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!