Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, juni 04, 2003

"Pap?"-"Ja, schat?"-"Ik hou van jou!"-"Ik ook van jou, schat." Ferdinand de Eerste, toekomstig Pasja van Groot Amsterdam en omliggende gebiedsdelen heeft een nieuwe hobby opgepikt: het maken van "pompoenbollen" Men neme een flinke bos wollen draadjes in diverse kleuren, verbinden die met elkaar middels een bepaalde knooptechniek en voila: een instant waterjojo zonder water...Gisteravond zijn de ouders van Daniëlle nog komen control...eh...spullen brengen die zij was vergeten. Heb meteen de gelegenheid te baat genomen om hen de woningen van de diverse buren te wijzen die regelmatig figureren in dit blog. Zij werden afgelost door buurvrouw M die de hangmat kwam terugbezorgen die zij bij de eerste tekenen van regen gistermiddag naar binnen had gehaald. Lekker met haar en m'n logee aan de wodka-grapfruit gezeten. Tot't op was...Van film kijken is het niet gekomen dus "Johnny Mnemonic" gaat onbekeken terug naar de videotheek. Tenzij we vanmiddag binnen blijven maar gezien het huidige weertype zit dat er niet in. Vandaag staat op het programma: foto's ophalen en even langsgaan bij het castingbureau.
De kiezer voelt zich bedrogen. Dat blijkt nu ook uit een niet-representatief onderzoek . Blijkbaar ging mevrouw Hirsi Ali ervanuit dat zij wel een leuk baantje zou krijgen omdat zij allochtoon is. Helaas pindakaas: haar vooronderstelling blijkt onjuist. Zou dan echt de tijd voorbij zijn in dit land dat je een bepaalde aanstelling krijgt vanwege je huidskleur, geslacht of andere handicap?
Ook België heeft nu haar eigen poederbrieven. Het is "helaas" niet zo dodelijk als Anthrax maar je kan er toch wel ziek van worden...
M'n oog viel op een aankondiging van een nieuw stuk van Frank Groothof: Gilgamesh. Daar wil ik wel heen met Ferd. Temeer omdat "Gilgamesh" ooit een psueudoniem van mij is geweest en ik dus blijkbaar iets heb met deze held en koning uit vervlogen tijden...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!