Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, juni 11, 2003

"Het valt eigenlijk best mee", aldus de topmanager."In vergelijking met andere landen verdien ik helemaal niet zovee." Wat hij natuurlijk bedoelt te zeggen is "Ik krijg
helemaal niet zoveel."
Tsja, er zijn ook landen waar topmanagers die betrapt worden op fraude worden gelyncht door een woedende menigte...Heerlijk hoor, wakker worden als de koffie al is doorgelopen en met het geluid van spelende kinderen...Het blijft opvallen hoe flexibel Ferdinand is. Ook voor hem kwam de logeerpartij van Thura en Noah vrij onverwacht. In plaats van zich te gedragen alsof hij is achtergesteld past hij zich onmiddellijk aan aan de ontstane situatie. In plaats van zich jaloers op te stellen tegenover Noah, leest hij hem een verhaaltje voor voor het slapen gaan! Vanochtend wierp hij buurvrouw M en haar dochters een kushand toe in het voorbijgaan, onderweg naar school. Gisteravond nog tante Mary gebeld, eigenlijk de tante van mijne moeder. Zij moet eerdaags een oog-operatie ondergaan waar zij zich, zacht gezegd, niet op verheugd en had even een hart onder de riem nodig. Tijdens de Pencak-les gisteren bleek dat het mij vooral aan uithoudingsvermogen ontbeert. Blijkbaar heb ik de afgelopen week iets teveel van mijn toch al tanende krachten verspeeld. Enig idee hoe dat komt, Daniëlle? Spannende dag vandaag: Als alles volgens plan verloopt, vieren wij straks buurvrouw J's recente verjaring op een terrasje nadag wij hebben geregeld dat onze zoon op mijn paspoort is bijgeschreven zodat ik hem deze zomer op een korte vakantie in het buitenland kan trakteren. Nee, niet het stukje land buiten Rijkshemelvaartdienst maar echt de grens over. Als zodanig. Buurvrouw A gaf mij nog een lift achter op de fiets naar het internet-café vanaf waar ik U op de hoogte breng van de laatste perikelen rond mijn leven. Lief he?
Wellicht morgen weer vanaf m'n eigen PC'tje. Fingers crossed!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!