Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, mei 17, 2003

Ik word oud. Onderweg van en naar de supermarkt kwamen we vier bekenden tegen. Van Ferdinand. Nog even naar de speelgoedwinkel om kado's te kopen. Voor twee vrienden van Ferd. Boehoe! Hij is nog geen acht en heeft al een omvangrijker sociaal leven dan ik. Het is niet eerlijk...Bij de winkel viel mijn oog op een PEZ-apparaatje. Van Nintendo. Waar gaat 't heen? Het kan nog veel erger. Zo kwam een aantal mensen met het onzalige idee postzegels te misbruiken door de beeltenis van Balkenende daarop af te drukken! Ik dacht toch echt dat alleen mensen die iets gepresteerd hebben die eer te beurt viel. "Internationale terroristen" (niet te verwarren met Al Qaida waar inmiddels elke organisatie aan gerelateerd lijkt) hebben een aanslag gepleegd op een begraafplaats in Casablanca. Wie hadden ze gehoopt daar te kunnen doden? In afwachting van de komst van goede vriend Er hebben Ferd en Jean zich bezig gehouden met de Tetris-kloon: Laser Blocks. Leuk spel. Inmiddels is Er gearriveerd en wens ik U een fijne voortzetting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!