Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, mei 18, 2003

"Er?"-"Ja, Fer?" -"Hoeveel is één plus één?"-"Twee!"-"En hoeveel is kwelle plus kwelle?"-"Huh? Geen idee!" -"Twee kwelle natuurlijk!"
Arme Rebecca. Vannacht om twee uur sprong het waterbed uit haar omlijsting. Vermoedelijk door de schokgolf ontstaan door de knal sprong er een barst in Rebecca's aquarium. Het geluid van stromend water verontrustte ons enigszins want in eerste instantie werd gedacht dat het matras het begeven had. Dit was gelukkig niet zo en de schade bleef beperkt. In de loop van de week zal vriend Jean terugkeren met grof geschut om eea voor eens en altijd recht te zetten. Bedankt alvast! Goede vriend Er was reeds huiswaarts getrokken in den morgenstond. Nou ja, om tien uur dan toch. Met Ferdinand samen Jean op de trein gezet en daarna hem begeleid naar TunFun, een speeltuin onder de straten van Amsterdam. Hij (Fer dus en niet Jean!) was daartoe uitgenodigd door Jasmine, de dochter van Penelope. De cast-bijeenkomst bij Janinel thuis (nog bedankt voor de foto!) was vooral gezellig door de verhalen van een aantal cast-leden dat naar het Walhalla van de Rocky-fan was afgereisd: Oakley Court. Een vriend van Penelope is mogelijk bereid een cast-vacature te vervullen. Hij moet nog wel even wennen aan het idee om in een gouden slipje over het podium te rennen maar er zijn vast wel mensen die hem kunnen overhalen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!