Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, mei 25, 2003

Een zwetende regisseur met z'n hand gevaarlijk dicht bij de paniekknop.
Dat beeld had ik voor ogen toen ik gisteravond het optreden van de dames van TaTu
bekeek. Terwijl goed beschouwd het optreden van Engeland meer aanleiding gaf tot diskwalificatie wegens obsceen gedrag:
Het rokje van de zangeres kon écht niet; je kon bijna haar navel zien, zo kort was-t-ie. En dan die zanger. Verschrikkelijk! Zelfs Jamai kan beter zingen.
Geestig hoe een hype mensen op het randje van een zenuwinstorting kan krijgen. Zo kan de minste of geringste ontploffing tegenwoordig een volledige natie in rep en roer krijgen.Denk maar aan die arme jongen op Yale die lollig wou doen door wat chemicaliën te mengen in het scheikundelokaal en bijkans ervan werd beschuldigd een aanslag te hebben gepleegd op George W die op dat moment zo'n 500 mijl verderop een toespraak hield...Een boek met als titel "I'm not paranoid but the people who are after me are!" zal daar ongetwijfeld een bestseller worden.
Het tellertje dat aangeeft hoeveel mensen er recentelijk zijn omgekomen bij de aardbeving in Algerije staat inmiddels op bijna 1900.
Nog niet het aantal Iraakse burgerslachtoffers maar het komt in de buurt van de 2.199 stuks, mogelijk 7.041...Toch wordt over dat laatste een stuk minder ophef gemaakt dan over het eerstgenoemde feit. Iemand enig idee waarom? Tijd voor iets lolligs, ontdekt via een Nederlandstalig weblog in Clio, Michigan:
The Human Clock. Elke minuut een andere foto op je beeldscherm die aangeeft hoe laat het is...Geestig!
Uitspraak van de dag komt van een vriend van Jimmy Neutron:"90.000 vadem!? Maar dat is meer dan..eh..60.000 vadem!!"
Buurvrouw J is maar een half uurtje gebleven maar dat mag de pret niet drukken. Zij was er nog getuige van dat Ferdinand een nieuw record behaalde met Penguin Puzzle: Level 51! Nee, niet Area 51. Da's wat anders...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!