Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

woensdag, maart 19, 2003

"Ik hoop niet dat Saddam in Nederland schuilt. Dan gaat Amerika ons ook plat gooien!" Dat is hoe een jochie van zeven de toestand in de wereld samenvat. Mijn zoon... Is het niet onze taak te zorgen dat onze kinderen kinderen kunnen blijven? Steun bijvoorbeeld Terre des Hommes, WarChild, Bretzels for Bush of Unicef. Met z'n allen kunnen (en moeten) wij van deze wereld een paradijsje maken. Misschien niet volgens de Disney-methode en ook niet zoals omschreven in diverse boeken-verzamelingen van "heilige" signatuur.
Nee, gewoon een wereld scheppen waarin het prettig toeven is voor een ieder en niet alleen voor de "happy few".
vistar vlag fightschool ongeloofeloos tv russische propellor terrebel karlson. Voornoemd staan wat recente zoektermen via welke mensen in dit blog terechtkomen. Geinig he? Leve Nedstat! Heb vandaag genoten van m'n ongeplande vrije dag. Ondermeer door lekker rustig notulen uit te werken, een wasje te draaien en een dutje te doen. Vanavond komt goede vriend Er voor een potje bier, het bijbehorende (en ondergeschikte!) voetbal kijken en het langsbrengen van een heus schaaktafeltje. Het leven is verrukkulluk!
Zeker als de buurvrouw dan ook nog ff langswipt en Terrebel een extra kusje krijgt...:-))

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!

Deel dit bericht