Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

vrijdag, maart 07, 2003

Hoorde van m'n zoon dat hij aan het studeren was voor z'n boekbespreking morgen. Het wordt "Pinkeltje gaat op reis" van Dick Laan.
Een geweldige serie boeken die verplichte kost zou moeten zijn tijdens wat voor "inburgeringscursus" dan ook. M'n moeder vertelde nog dat haar moeder indertijd naar Friesland was gestuurd om aldaar kennis te nemen van den Nederlandsche cultuur...
Thura belde nog met de mededeling dat als ik solliciteer bij het kinderdagverblijf waar zij werkt een goede kans maak aangenomen te worden. Zo zie je maar weer: altijd handig om je kontakten te hebben. Zo ook in het voorbeeld van buurvrouw A die vanavond op zoek ging naar informatie over een cursus paaldansen. Heb haar voorgesteld een aantal van mijn kontakten in "het wereldje" te vragen of zij iets weten want de cursus die we op internet tegenkwamen bleek wat aan de dure kant. Eén van die mensen die ik zal benaderen, zo vertelde ik haar is Rob van Hulst. Blijkt ook een vriend van Angélique hem te kennen! De wereld is een dorp...
En mijn leven is een soap...Buurman Dudo kwam nog langs om (mijn ex-vriendin en zijn aanstaande vrouw) buurvrouw Johanna te bellen. Buurvrouw Janine kwam nog langs om te vragen of ze bij mij een cd'tje kan opnemen en buren Debbie & Billy heb ik ook nog ff gezien om ze blij te maken met een muismatje. Buurvrouw A vertelde mij dat er een nieuwe Pencak-trainer is aangetrokken die wat heftiger en meer traditioneel lesgeeft dan onze huidige guru. Helaas moet ik tot volgende week donderdag wachten om met hem kennis te maken want dinsdag wordt het weer stemmen tellen...Ook nog vandaag (hoeveel uren gaan er ook alweer in een dag?) kleren voor Eva gekregen van Penelope. Zitten hele schattige dingetjes tussen. Ondermeer een t-hempie met de tekst "Beam me up, Scotty!" Inmiddels heeft den nieuwen dag eenen aanvang genomen en wensch ik U een fijne nachtrust toe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!