Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, maart 22, 2003

Heerlijk slenteren in 't tuincentrum: een plantje hier, een Ghost-Koi daar, een kaasbroodje hier, een schepje daar. Uiteindelijk vrij goed aan het budget van 50 euro gehouden. Op de weg terug naar huis nog even de T-shirts opgehaald die ik laatst apart had laten leggen bij Coco Loco. Waaronder eentje met Bambi erop. Errug koel. net als de verkoop-mevrouw. Ze heet Loes hoewel ik haar meer het Eva-type vindt, om een of andere reden en ook Marian vindt haar mooi dus het ligt deze keer niet aan mij. Niet dat het ooit aan mij ligt maar toch: bevestiging heeft nog nooit iemand pijn gedaan. Thuisgekomen zijn we lekker in de tuin gaan werken en Ferd had nog het lijkje opgevist van Angrit, die de winter niet had overleefd. Vervolgens had-ie een heel mooi grafje gemaakt voor dit visje wiens maatje Angit al eerder het tijdelijke voor het eeuwige had verruild. Goudvis Rebecca lijkt zeer content met haar nieuwe plantje en de nieuwe vissen zijn inmiddels aan het acclimatiseren in hun nieuwe omgeving: Mijn achtertuin.
In de videotheek zojuist vroegen wij ons af welke muziek er op stond. Het bleek ene Jaap Dros te zijn, een zanger uit Texel. Zo hoor je nog eens wat...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!