Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, maart 29, 2003

Bij de supermarkt nog ff gesproken met buurvrouw J en een afspraak gemaakt voor morgen betreffende haar bezoekrecht.
Onderweg naar huis viel het mij op dat zowel een lokale snackgelegenheid alsook een plaatselijke broodbakker van eigenaar en inrichting zijn gewisseld. Een goede manier om geld wit te wassen: geef de verbouwings-opdracht aan een neef die een rekening stuurt, vele malen hoger dan het daadwerkelijke bedrag en...hoepla! Weer een lading geld van kleur verandert. Bovendien ontvangt ook de nieuwe eigenaar weer de starters-subsidie. Hetzelfde verhaal als met de belwinkels dus eigenlijk...Gisteren waren er weer een paar echte huismannen op TV en wel in "Later wordt het leuk". Errug koel! Lekker naar de bieb geweest met Eef en Fer en voor mezelf een Fantasy-boek gehaald. Had ik zin in. Volgens mij gaat Eva later hoge ogen gooien tijdens LARP-weekenden: de manier waarop ze een speelgoed-zwaard van haar broer hanteerde vanochtend was erg indrukwekkend! Tijdens een opruim-ronde eerder vandaag muziek van The Gathering opgezet. Lekker opzwepende typische opruim-muziek. Misschien een idee om een bandje op te sturen naar het Iraakse front. Het lijkt of ze een beetje beginnen in te zakken want volgens mij is het smoesje dat de munitie op zou zijn niet meer dan dat. Want zo dom kan toch niemand zijn?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!