Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, februari 26, 2003

Loop ik gewoon over straat vanaf het werk, me keurig met m'n eigen zaken te bemoeien, kom ik Ferdinand's sensei tegen!
Hij bestuurde zo'n apparaat op vier wielen en een motor waarvoor je een groot-rijbewijs nodig hebt. Zal'm maandag 'ns ff aan de
tand voelen...Janine heeft een middagje zonnebaden gewonnen met haar geweldige tip inzake de hangmat met onderstel.
Gefeliciteerd! Felicitaties gaan ook uit naar m'n petezoon Matthijs die vandaag een jaartje ouder is geworden.
Gek he? 't Ene moment heb je zo'n hummeltje op je onderarm liggen en als je een paar keer met je ogen hebt geknippert
heb je "vet koele" gesprekken met zo'n jong...Men zegt wel eens: "Ik wil niet dat m'n kind opgroeit in zo'n waardeloze wereld."
Ik breng daar graag tegenin: "Wat moet er van de wereld worden als er geen kinderen bijkomen die met onze steun de rotzooi opruimen die wij en onze voorgangers hebben gecreëerd?" Leven is leuk. Geniet. Wordt bijvoorbeeld helemaal blij als ik straks de binnenzak van m'n jas heb gerepareerd, m'n lakens heb verschoond, administratie heb gedaan, cd'tje heb gebrand en boodschappen in huis heb gehaald. Met een beetje mazzel kan ik nog wat gaan opruimen/uitzoeken met terugwerkende kracht want zo gaat dat als alleenstaande werkende vader: je blijft maar achter de feiten aanhollen. Ja, soms klaag ik. Maar altijd ben ik heppie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!