Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, februari 18, 2003

**Ik ben een kast/Ik ben een stoel/Ik ben een drol/En wat ben jij?**Jawel: Ferdinand heeft een heus gedicht geschreven!
Goed, het was weliswaar een schoolopdracht maar dan nog...Koel toch? De dag begon wat gehaast. Fer maakte me wakker met de woorden: "Pap, het is acht uur zestien". Was ik zomaar door de wekker heen geslapen! Hoe kom ik toch zo moe? Vervolgens als een tornado de keuken in gestoven om ontbijt en lunch te verzorgen. Kom ik terug in de woonkamer, zit m'n zoon al aangekleed en met z'n schoenen zelfs aan keurig op z'n broodje te wachten. Hij bleef heel stil terwijl ik een nieuw record "ochtendritueel-volbrengen"
vestigde. Op tijd op school én op het werk. Onderweg wist hij mij nog te melden: "Geeft niets, hoor pap. Als ik pas wakker ben ben ik ook wel eens chagrijnig..." 't Is een wonderkind! Buurvrouw A klaagde laatst dat ze last had van mijn te lange nagels dus vanmiddag heeft ze er wat aan gedaan: ze heeft ze voor me geknipt. Ik deed de vingernagels terwijl zij zich met m'n teennagels bemoeide. Lief van haar, niet?
Dankzij het feit dat men ons te laat in onze trainingsruimte had toegelaten kregen we een gratis drankje na afloop van de training.
Daarna gauw naar huis, snel koken, aanstaand weekend logistiek in kaart brengen, oma bellen en eten. Nu, als beloning, lekker Ajax tegen Arsenal kijken. Vind dat ik dat wel verdiend heb. "Kom op jongens, druk een punt!"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!