Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

vrijdag, januari 23, 2009

Even

Er is weer veel te doen over het eventueel schenden van auteursrechten in het geval van artikelen die bijvoorbeeld webloggers overnemen van "echte" columnisten". Omgekeerd komt ook voor. Wie heeft er nu gelijk, wanneer en waarom? En waarom vindt Irene van den Berg dat zij -en zij alleen- dat mag bepalen? Zij is er zelfs van overtuigd dat haar bedrijfje Cozzmoss mensen boetes mag opleggen voor het overtreden van de auteurswet. Bij mijn weten mag alleen Justitie dat. Maar goed, ik ben dan ook niet Irene van den Berg van Cozzmoss. Zelf staat zij volkomen buiten de wet en weigert daarover verantwoording af te leggen, zo blijkt uit de antwoordloze vragen die ik stelde op vragen.blogspot.com. Voor alle zekerheid heb ik ook maar even een zogeheten disclaimer opgesteld...

Op terrebelius.blogspot.com was het weer tijd voor Skywatch Friday maar voor een leuk uitzicht kun je ook gewoon op de muur kijken. Daar heeft Superfer een cadeautje van de gitaarleraar aan mij opgehangen.























Experimentele foto bij blacklight. Tip: in het donker zitten en langzaam laten inwerken:























De film The Wave is helaas verwijderd van XenuTV. Hij is echter nog wel te zien via Youtube in twee delen van iets meer dan 20 minuten. Dat Scientology niet wil dat mensen deze film zien zegt mij voldoende. Hersenspoeling is namelijk het hoofdthema.

Soms denk ik ook wel eens te worden gehersenspoeld om te denken dat "ze" allemaal "tegen" mij zijn. Zo leerde ik vandaag dat mijn tussenpersoon op 7 januari de benodigde stukken naar REAAL had gestuurd zodat die mij eindelijk kunnen uitbetalen. Vandaag liet REAAL weten de stukken te zijn kwijtgeraakt en daarom nog niet te kunnen betalen. De stukken zijn meteen weer verstuurd en nu per fax. Maandag bel ik rechtstreeks met REAAL en mocht bijvoorbeeld het fax-papier op zijn geraakt voordat ze de stukken hadden ontvangen dan ga ik er hoogspersoonlijk voor zorgen dat sommigen spijt krijgen dat zij mij ooit de voet dwars hebben gezet. "I don't get mad, I get even."

De link van vandaag kan Uw typsnelheid vergroten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!