Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, juli 26, 2005

Dromen

Dromen

Sommige mensen geven hun liefde voor de medemens niet op. Zelfs niet wanneer deze is veroordeeld voor een brute moord:
hoe kaartje sturen naar mohamed b

Zou Mohamed B. ook zo fijn dromen als ik?
In elk geval hoeft hij zich voorlopig nergens zorgen over te maken: geen huur betalen, geen belasting-formulieren in te vullen, geen baan te zoeken, geen werkbriefje in te vullen, geen eten te koken...De eerstkomende pak'm beet 14 jaar heeft hij een stuk minder verplichtingen dan U en ik.
Toch zou ik niet graag met'm ruilen.

Noch zou ik graag ruilen met de bemanning van de Spaceshuttle Discovery. Stel je voor dat je in een van binnen gewatteerde ton de Atlantische Ocean oversteekt. En dan nog terug moet zien te komen ook. Al is het vast technisch mogelijk allemaal, mijn favoriete hobby zal het reizen in de ruimte nooit worden.

Als hobby ga ik liever als vrijwiliger mee op zomerkamp. Volgende week ben ik aan de bak.
Vandaag hadden de zomerkampers een stuk prettiger weertype uitgezocht en kon er weer levend Stratego worden gespeeld. Gaaf spel! Kent U dat? Terwijl Eva's broer zich vermaakte in de duinen hield zijn vader zich ledig met het wassen van vitrage en dergelijke zaken meer. Allemaal van die klusjes die je lekker op je gemak kunt doen wanneer je even geen betaalde arbeid verricht. Nu geniet ik er nog maar even van want wie weet hoe lang deze staat van zijn nog voortduurt? Een baan kan namelijk elk moment gevonden worden.
(Hoe ik mijzelf maar voor om niet gedeprimeerd te raken)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!