Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, maart 15, 2004

Vertrouwen




Tsja: als de kennis van de Nederlandsche taal op een bedenkelijk niveau verkeert moet je niet vreemd opkijken als een eventueel toekomstig werkgever na lezing van je sollicitatiebrief besluit je niet aan te nemen.
Ook als verkoopmedewerker van een kledingzaak dien je de taal te beheersen.
Vind ik. Zo niet vermoedelijk de persoon die via de volgende zoekterm probeert aan een baan te komen: soliciteren voor in kledingwinkel te werken



Soms denk je wel eens perverse gedachten te denken en dan blijkt dat er iemand op de wereld is die perverser lijkt dan jij. Bijvoorbeeld degeen die zoekt op jimmy neutron naakt. Het is een schande!



Onderweg naar Circus Elleboog liepen wij buurvrouw Johanna tegen het lijf die spontaan besloot ons te vergezellen. Kon ze nog even met haar zoon kletsen. Het weerzien met ondermeer Trevor was bijzonder hartelijk en Ferdinand blijkt, vergeleken met vorig jaar inderdaad een stukje zelfstandiger te zijn. Voor dit seizoen heeft hij zich gespecialiceerd in bal-lopen. Eva zat voornamelijk bij oma op schoot in de foyer ofschoon zij toestemming hadden gekregen haar broers verrichtingen van nabij te volgen. Vermoedelijk gebeurde er teveel en waren er teveel mensen. Dat komt dan voor een drie-jarige toch als bedreigend over. Af en toe kwam zij een kijkje nemen en kroop dan weer snel in oma's armen. Fijn dat zij zo vertrouwd met elkaar zijn. Al blijft haar "bgoer" (zij blijft pertinent weigeren hem Ferdinand te noemen) de nummer één als het gaat om vertrouwen.




Strakjes ga ik met "bgoer" naar de GG&GD voor zijn DKTP-en BMR-prik. Niet echt een gezellig uitje maar wat moet dat moet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!