Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

maandag, maart 15, 2004

Vertrouwen
Tsja: als de kennis van de Nederlandsche taal op een bedenkelijk niveau verkeert moet je niet vreemd opkijken als een eventueel toekomstig werkgever na lezing van je sollicitatiebrief besluit je niet aan te nemen.
Ook als verkoopmedewerker van een kledingzaak dien je de taal te beheersen.
Vind ik. Zo niet vermoedelijk de persoon die via de volgende zoekterm probeert aan een baan te komen: soliciteren voor in kledingwinkel te werkenSoms denk je wel eens perverse gedachten te denken en dan blijkt dat er iemand op de wereld is die perverser lijkt dan jij. Bijvoorbeeld degeen die zoekt op jimmy neutron naakt. Het is een schande!Onderweg naar Circus Elleboog liepen wij buurvrouw Johanna tegen het lijf die spontaan besloot ons te vergezellen. Kon ze nog even met haar zoon kletsen. Het weerzien met ondermeer Trevor was bijzonder hartelijk en Ferdinand blijkt, vergeleken met vorig jaar inderdaad een stukje zelfstandiger te zijn. Voor dit seizoen heeft hij zich gespecialiceerd in bal-lopen. Eva zat voornamelijk bij oma op schoot in de foyer ofschoon zij toestemming hadden gekregen haar broers verrichtingen van nabij te volgen. Vermoedelijk gebeurde er teveel en waren er teveel mensen. Dat komt dan voor een drie-jarige toch als bedreigend over. Af en toe kwam zij een kijkje nemen en kroop dan weer snel in oma's armen. Fijn dat zij zo vertrouwd met elkaar zijn. Al blijft haar "bgoer" (zij blijft pertinent weigeren hem Ferdinand te noemen) de nummer één als het gaat om vertrouwen.
Strakjes ga ik met "bgoer" naar de GG&GD voor zijn DKTP-en BMR-prik. Niet echt een gezellig uitje maar wat moet dat moet.

Geen opmerkingen: