Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

maandag, maart 22, 2004

DromenWie is toch die "Hotlips uit Veendam"? Hij/zij(?) levert mij in ieder geval regelmatig hits op. Wie zend mij het verlossende antwoord?

Een googlewhack werd veroorzaakt door "tele-kijker"

en wat zou iemand willen weten die intypt karate nazi?


Die Chazia Mourali toch...Op het einde van de gisteren uitgezonden aflevering van
de [verzekeringsmaatschappij] kennisquiz voor brugklassers was zij zo openlijk aan het flirten met de 12-jarige ("maar overmorgen wordt ik 13") Nils dat de regie besloot dat het te genant werd en de camera weg te draaien. Een mooie jongen, toegegeven en op zich niets mis met flirten maar toch...
Terwijl ik ongestoord probeerde te dutten (er werd gebeld, aangebeld en geklopt op diverse tijdstippen maar ik had besloten er even niet te zijn) was buurvrouw Petra in de weer met m'n scanner. Intussen had de Ferman z'n tijd bij oma nuttig besteed met ondermeer het toepassen van de rekentruc "vijf keer zestien is gewoon de helft van tien keer zestien" waarmee hij oma verbaasde en het uitvinden van een "afluisterapparaat"dat nog werkt ook! Mijn zoon is niet minder dan geniaal...;-)
De dag begon vandaag met een bezoekje van buurvrouw Angélique die samen met mij m'n nieuwste droom interpreteerde en klusjes in huis.
Hoe begon die van U?

Geen opmerkingen: