Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, oktober 28, 2009

Great Nation

Miste m'n afspraak van vanmorgen acht uur omdat ik vergeten was dat m'n zoon het eerste lesuur vrij heeft op de woensdag...Maar ik was wel op tijd voor m'n afspraak van negen uur én voor die van 14.00uur. Hoop straks op tijd te zijn voor die van 19.30uur en heb die van 21.30uur maar afgezegd...

Sinds ik na ruim 15 jaren ben gestopt met 9 tot 5-banen is mijn leven wat veranderd. Ik zeg wel eens: m'n salaris is gehalveerd maar m'n geluk verdubbeld. Nee, ik heb zeker geen spijt van mijn beslissing indertijd.

Je kunt nooit achteraf ergens spijt van hebben. Als je al weet dat je spijt gaat krijgen van een beslissing moet je't gewoon niet doen. Ik denk dan bijvoorbeeld aan de toptenniser André Agassi. Jarenlang gebruikte hij metamfetamine ("Chrystal Meth") om hem te helpen bij zijn prestaties. Bovendien loog hij over zijn drugsgebruik. Maar nu heeft-ie spijt. En is alles weer goed. Natuurlijk.

Laat hem publiekelijk spijt betuigen op het centrecourt op Wimbledon, laat dan een rechter één voor één zijn prestaties afnemen en laat dan een tennisbond-official die vervolgens met terugwerkende kracht toekennen aan André's directe tegenstander van het betreffende moment.

Misschien dat anderen daar lering uit trekken.

Sowieso moet André natuurlijk gewoon een paar jaar de bak in, net als "gewone" Amerikanen die worden betrapt op drugsgebruik. Maar ik vermoed zomaar dat er voor hem een uitzondering zal worden gemaakt "vanwege zijn bijzondere verdiensten voor "this great nation"".

Vraag van de dag: Als U het woord "kinderlijk" ziet staan, waar denkt U dan aan?

De link van de dag is een spellingstest. M'n zoon en ik hebben'm gedaan en ik laat U ons resultaat weten zodra ik die van U weet...;-)

P.s. De wethouder had razendsnel gereageerd op mijn brief van gisteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!

Deel dit bericht