Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, juli 11, 2004

700


"Wij hebben vier ijsjes, pap: Eentje voor jou, eentje voor Ferdinand en twee voor mij..."


Ongelooflijk! Dit is postje nummer 701 sinds ik begon met bloggen op
25 december 2002. Het is wat, niet?



Eva en Ferdinand sliepen samen op de gymnastiek-mat die ik niet voor dat doel had neergelegd in de slaapkamer. Integendeel: ik had'm juist van het logeerbed verwijderd opdat Eva daarin haar nachtrust zou kunnen doorbrengen. De jongedame zag dat heel anders. Haar broer is tijdens het voorlezen naast haar in slaap gevallen en zo kwam het dat zij beiden vanmorgen uitgerust om half acht naast mijn bed stonden. Lekker ontbeten, een beetje gewerkt en veel gestoeid voordat buurvrouw Johanna kwam met drie croissantjes en een nieuwe Scoubydou-knooptechniek voor Ferd. Niet lang nadat zij weg was togen wij naar Het Gespuis voor een repetitie met de Rocky Horror Cast. Voor naderende optredens: check de site: http://www.rockyhorror.nl. Daarna meteen door naar het Sarphatipark waar Ferdinand "toevallig" zijn vriend Maurits (die daar woont...)tegen het lijf liep. Thuisgekomen even gerust en gegeten. Eva smulde nog van het zelfgemaakte ijsje toen buurvrouw Miriam haar kwam halen en nog even een spelletje molenspel speelde met de Ferman.
Strakjes komen Bas, Vincent en Jessica en gaan we een nieuw spel spelen. Ik ben benieuwd...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!