Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, juni 06, 2004

Bevrijding


Behalve het bezoek van buurvrouw Petra heb ik niet veel te vermelden betreffende de dag van gisteren. Had graag nog de remake van Psycho willen zien maar de oogjes wilden al toe. Vandaag enigszins uitgeslapen en lekker veel opgeruimd. Wilde eigenlijk nog een mailtje sturen naar het kabinet aangaande het vrijlaten van de huren vanaf 2008 maar voor zoiets moet je in de stemming zijn...


De Duitsers vieren D-Day op geheel eigen wijze. Vooral Duitsers van boven de 70 zullen speciale herinneringen bewaren aan de landing van de Geallieerde troepen op het strand bij Normandië...

Ronald Reagan was 23 toen de bevrijders hun grote offensief inzetten.
Nu is hij dood maar waar was hij die bewuste dag eigenlijk?


Voor wie het gemist heeft: hier de documentaire over het fenomeen Webloggen zoals werd uitgezonden via RTL4, gisteravond. Een hoofdrol is weggelegd voor 's lands beroemdste weblogster Merel Roze. Leuk, hoor!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!