Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

vrijdag, november 07, 2003

Weet nu dankzij Onestat dat er een aantal mensen is dat dit weblog leuk genoeg vindt om een boekenlegger bij te plaatsen. Leuk hoor! Net als de Googlewhack van gisteren:"toileteren in Griekenland". Je verzint ze niet...


Vandaag op m'n "te kopen" lijstje gezet: het Playboy december nummer met daarin Aukje van Ginniken. Heb tenslotte pas met haar samengewerkt en ik lees graag wat van de achtergronden van mijn collega's...;-)




Had even last van een tekort aan lucht tijdens de warming up van de Pencak Silat les van gisteren maar verders ging het vrij goed. We hadden een vrij grote gezellige groep en een alleraardigste nekbreek-techniek geleerd. Lachen! Ondanks haar verkoudheid heeft ook buurvrouw Angèlique zich goed geamuseerd.


Bij thuiskomst wachtte mij een verrassing: Ferdinand mistte mij blijkbaar zo dat hij mijn bed had verkozen om de nacht in door te brengen. Lief, hoor.
Morgen ga ik wel wat leuks met hem doen maar eerst is er nog vandaag en die is voor mij en m'n huisje. Niet alleen je kinderen, goudvis en vrienden maar ook je woning en je interieur hebben regelmatig aandacht nodig. De bedoeling is dat ik mijn pas verworven "dress-boy"
in elkaar ga zetten zodat mijn kleren niet meer als bestemming "stoel" hebben. Die kan dan weer worden gebruikt om op te zitten.
Op het einde van de dag zal goede vriend Heer Wolkewietje zijn opwachting maken. Kunnen we onder genot van het een en ander ons weer laven aan de verhalen die wij niet aan ons weblog toevertrouwen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!