Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

vrijdag, november 28, 2003

Voordat zij naar Pencak ging is buurvrouw Angélique nog even langsgeweest om kadootjes voor Ferdinand af te geven: een mooie bonk klei en een kinderkookboek.
Over beiden was Fer errug enthousiast wat de buurvrouw blij maakte. Na de les nog gezellig even plaatjes zitten draaien bij haar thuis.




Ondanks het feit dat wij een beetje laat waren was er totaal geen stukje stress of spanning in huis. Ik blijf me verbazen over mensen die vreselijk gestresst gaan lopen doen als blijkt dat ze mogelijk (...) één minuut te laat op school of op het werk dreigen te komen. Maak je die minuut goed door opeens zenuwachtig te gaan lopen doen? Volgens mij niet. Nog even ex-collega Edward een glimlach op het gelaat kunnen bezorgen door hem een anecdote uit mijn recente persoonlijke verleden te vertellen.
Even later werd mij nog een goedemorgen gewenscht door buurvrouw Angélique die zelfs nog even de tijd nam om mij te laten zien wat zij gisteren had opgestoken van de Pencak Silat-les.




Wat zou men hebben opgestoken van de recente stroom- en telefoonstoringen?
De telefoon- kabel- en energiemaatschappijen helegaar niets en de saboteurs hebben geleerd:"Het werkt!" Zo bleek ook afgelopen nacht in Eindhoven en Arnhem waar een grote telefoonstoring communicatie vrijwel onmogelijk maakte.


Wat mij ook onmogelijk lijkt is dat een jongen van 16 zich een raadsman met de naam Moszkowicz kan veroorloven. Deze advocaat zegt dat het ex-vriendje van Maja niets te maken heeft met de moord. Nou, als hij dat zegt dan zal dat wel zo zijn. Toch?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!