Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, maart 12, 2003

Uitslag stemdistrict 488: Totaal stemgerechtigden: 1035; opkomst 424; PVDA 151; VVD 97; GroenLinks 64; SP 46; D66 32; CDA 18; LPF 8....Zoek zelf maar lekker de percentages uit of klik hier voor de officiële uitslagen! Kon er tijdens de werkzaamheden gelukkig even tussenuit om Fer te halen en mee terug te nemen naar het stembureau. Dat is één van die dingetjes waar je tegenaan hikt als alleenstaand ouder en bovendien beide reguliere oppassen ook zitting hebben in een stembureau. Zou soms wel een vaste partner willen hoor maar waar vind je tegenwoordig nog iemand die gelooft in oprechte vriendschap, trouw, respect en onvoorwaardelijke liefde? Zijn dat echt zulke onoverbrugbare voorwaarden? Bij thuiskomst bleek Thura al te slapen maar vlak nadat we thuis waren (Fer zoef in de badkamer, zoef in pyjama) belde buurvrouw A aan met de uitnodiging van een kopje thee bij haar thuis. Eerst had ze nog geholpen met Ferd moemaken en zouden we naar boven gaan toen een slaperige Thura de slaakamer uit kwam voor een praatje. Had al toegezegd aan A dus gaf T de afstandsbediening, een asbak en haar glas en ging met de buurvrouw aan de thee. We hadden elkaar weer heel wat te vertellen want we hadden elkaar tenslotte al vier hele dagen niet gezien...;-) Vandaag zijn Fer en ik allebei vrij dus gaan we leuke dingen doen zoals opruimen, boodschappen doen, wasje draaien, badkuip ophalen bij Yella, papieren uitzoeken, kaartje kopen voor Elsa, TV kijken...O ja, het schijnt dat Leon nog is langsgeweest gisteravond en bovendien komt Zanne wellicht vanmiddag langs. Lekker, zo'n dagje rust...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!