Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

vrijdag, februari 28, 2003

Iemand een kauwgumpje? Hoewel ik een pakketje verwachtte (m'n waterbed-verwarming) was mijn nieuwsgierigheid gewekt toen ik
maar liefst twéé afhaalberichten aantrof in m'n brievenbus. Het andere pakket bleek een doos vol kauwgumpjes te zijn als bedankje
van Eva, medewerkster van "Move, the conceptworkers"; de mensen van dat klusje van twee weken terug (twee weken alweer?).
Bijgesloten zat een hele koele foto van het hele promo-team. Kom gerust 'ns langs om de foto te bekijken en een handvol kauwgumpjes tot je te nemen...Niets gepland voor dit weekend, dacht ik. Een housewarming-party van een vriendin in Delft is afgelast dus een lekker rustige twee daagjes met Eva en Ferdinand. Niets daarvan! Morgen komen twee vrienden van Fer spelen:
Samer (zoon van Anneke, een moeder die mede het oudste-kleuterfeest organiseerde indertijd) en Cian (zoon van Aiofe (spreek uit:
"Eva"...)). Bovendien is Thura ziek en heeft zij mij gevraagd op Noah te passen. U kent mij inmiddels: waar heb je vrienden voor?
En bovendien: met vier kinderen in huis valt een vijfde ook niet meer op...Eigenlijk waren we half en half van plan bij Carla en Rop langs te gaan deze zondag maar aangezien die ochtend buurvrouw J al op bezoek komt, Noah en Eva hun dutje moeten doen, 's avonds de kaarters langskomen en ik geacht wordt maandag nog in leven te zijn zet ik dat plan maar uit m'n hoofd...
Verheug me nu al op maandag: Beam me up, Scotty! I'm gonna go to Captain Kirk! (en laat daar de pas verworven kennis van het Cockney rhyming-slang maar even op los)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!