Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

dinsdag, januari 08, 2019

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws vind ik dat veel mensen zich hebben gekeerd tegen de zogeheten 'Nashville-verklaring' waarin homoseksuelen als 'onrein' worden bestempeld. Een pamflet dat mede is ondertekend door de voorman van een Nederlandse 'christelijke' politieke partij. Steeds meer mensen vinden het hypocriet om streng gelovige moslims te beschuldigen van homofobie maar homofobie onder christenen 'deel van hun cultuur' te noemen.

Goed nieuws blijf ik vinden dat er altijd nog mensen zijn die moeite willen doen om een ander blij te maken. Kijk eens hoe blij deze jongeman wordt van de aanpassingen aan zijn rolstoel!


Dit is een van de buurtkatten
waar Billy de Kat graag mee speelt.
En soms mee vecht.


De lolcat van deze week:
'Het tegenovergestelde van liefde
is niet haat maar onverschilligheid'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

3 opmerkingen:

Lutje zei

en mijn kat zit hier naast me, ze komt nooit buiten zit ik hier nu te denken....
Een @->- voor jou.

די מריו zei

Ik heb altijd het idee dat mensen bang zijn om zelf homosexueel te worden en daarom tegen zijn.

Love As Always
Di mario

gerdaYD zei

Goede morgen lieve Terrebel.
Verschrikkelijk toch dat zo iets in onze maatschappij met onze 'christelijke' waarden kan gebeuren en dat men dit ongestraft mag doen. Gelukkig zijn er nog heel veel anders denkende mensen die hun hart op de juiste plaats dragen!