Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

woensdag, oktober 01, 2008

Wouter Bos

Dankzij een handige buurman heeft m'n zoon sinds vandaag een heus bed om in te slapen en via een dame van de kerk vanaf morgen zelfs een echt matras om op te slapen! Dat zal even wennen worden na ruim vier maanden slapen op een luchtbed op de vloer maar het went vast snel genoeg. Per slot van rekenig waren wij binnen een week al gewend aan het gebruik van een koelkast nadat wij het gemak daarvan lange tijd hadden ontbeerd.

Dezelfde buurman plaatste ook een handdoekenrek en gaf mij wat tips ter voorbereiding op een auditie morgenmiddag. Zo gebruik ik nu wat minder m'n strottehoofd om klanken op te wekken en wat meer de buik in combinatie met de mondholte. Dat scheelt weer lucht.

Ook de mensen rond Fortis hebben weer wat lucht nu zij vermoeden dat het ergste deel van de crisis achter de rug is. De volgende slachtoffers van de kredietcrisis worden waarschijnlijk de pensioenfondsen. Nu regel ik al enige tijd mijn pensioenvoorziening door simpelweg elke maand een bedragje opzij te zetten en heb ik voornamelijk door het veelvuldig wisselen van werkgever weinig geld weggestopt zitten in pensioenfondsen. Een crisis daar kost mij derhalve hooguit een paar honderd euro op jaarbasis.

De politiekorpsen in dit land schijnen geen appeltje voor de dorst te hebben: 21 van de 24 regionale politiekorpsen in ons land krijgen hun begroting voor 2009 niet sluitend. Ik vind dat stuitend. Hebben zij misschien leren boekhouden van Wouter Bos? Hoe hij ook zijn best doet, mij kan hij niet wijsmaken dat wanneer mijn toiletrolhouder in waarde daalt van 5 naar vier euro ik dan 1 euro verlies heb; heb ik opeens een euro minder te besteden? Ik dacht het niet, meneer Wouter Bos.

De link van vandaag voert naar een webcam die moet voorkomen dat een pro-Obama bordje uit iemands voortuin wordt gejat.

Geen opmerkingen: