Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, januari 03, 2004

Look out!


Heb het waterbed op een graadje hoger ingesteld. Zo koud vind ik't.
Buurvrouw Janine vond het ook koud gisteren maar een kopje koffie doet wonderen. Bovendien wil het hoger zetten van de verwarming ook wel eens helpen. Of buurvrouw Angélique op visite krijgen...;-)




Na jaren van volhouden ben ik nu overstag: Windows 2000 heeft tot tweemaal aan toe uit eigener beweging zowel m'n instellingen alsook m'n adresboek en inbox in Mozilla volledig gewist. En dat was alleen nog maar gisteren. Maak nu dus noodgedwongen gebruik van Internal Exploiter en Look Out! Je moet wat, tenslotte.
Dit is een oproepje aan al diegenen die denken in m'n adresboekje thuis te horen: stuur mij een e-mail en ik voeg U toe aan mijn contactlijst.
Heeft U mij gisteren een mailtje gestuurd dan bestaat de kans dat ik die niet heb ontvangen. Het is spijtig.




Strakjes met Ferdinand naar de film en vanavond vervoeg ik mij bij Hesje B. Dit ondanks het feit dat vanavond waarschijnlijk mijn laatste kans is om een leuke dame af te brengen van haar voorgenomen huwelijk! Maar de afspraak met Hesje B. stond al eerder in m'n agenda dus die gaat voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!