Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

zaterdag, januari 31, 2004

Elke keer is het weer een genot om thuis te komen als het koud is.
Dit behoeft wellicht enige uitleg. Vlak bij m'n huidig onderkomen ligt een woonboot en volgens mij heeft men daar een allesbrander aan boord waarin ondermeer kranten worden omgezet in warmte. Kent U die geur nog van het fikkie stoken van vroeger? Nou, dat dus.
Gisterochtend thuis nog even met buurvrouw Angélique zitten kletsen
voordat de werkdag een aanvang nam.
Het voor gisteren geplande etentje met Sandra is uitgesteld vandaar dat ik met Fer een rustig avondje heb doorgemaakt waarin de achterstand met telefoneren nagenoeg werd weggewerkt en het huis in orde werd gemaakt voor het bezoek van Eva dit weekend. Dat wordt gezellig!
Wat Superfer tegenwoordig ook gezellig vindt is in z'n uppie Twee voor Twaalf kijken als ik naar Pencak ben. "Dat is toch zo'n leuke kwis, pap!"
VerbalJam schreef een stukje over normen en waarden en dat wij, in plaats van ons die door Donner en co. te laten opleggen, beter bij onszelve te raden kunnen gaan. Er is een simpel trucje voor om erachter te komen waar voor jouzelf de grens ligt. Men noemt het ook wel een spreuk en hij luidt als volgt:"wat gij niet wilt dat U geschiedt, doe dat ook een ander niet." Het is triest om te moeten constateren dat velen het hun heilige plicht achten de boel voor anderen te verzieken. Persoonlijk weet ik niet wat die mensen mankeert (een tekort aan aandacht? Niet lang genoeg borstvoeding gehad? Gewoon dom?) maar van mij mogen zij hun achterlijke opmerkingen toevertrouwen aan een stuk papier, dat vervolgens strak oprollen, aan mij geven en bukken. Dan weet ik wel een goede bewaarplek...
Dat wordt waarschijnlijk dezelfde plek als waar de CIA's mislukte pogingen om Fidel Castro te vermoorden worden bewaard voor het nageslacht. Binnenkort gaat men het weer proberen want Bush heeft aangekondigd Cuba harder aan te pakken. Het zal mij benieuwen...

Geen opmerkingen: