Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, oktober 06, 2003

Goed nieuws voor de mensen die lijden onder een ochtendhumeur
(Doorgaans trouwens de partner van het chagrijnige type in kwestie):
ir. Stephan Wensveen van de TU Delft is bezig met de ontwikkeling van een wekker die aanvoelt hoe de gebruiker zich voelt en daar het alarmsignaal dan op afstemt. Lees hier het volledige artikel.




Robin maakte vandaag goed duidelijk dat het etenstijd was: door met het snuitje tegen de bak te tikken en met het bemerken dat mijn aandacht was getrokken extra grote ogen opzetten en een keertje opspringen toen mijn hand het voederpotje naderde.

Wie zegt dat goudvissen geen emoties kennen?




Onderweg naar de opvang was ik nog in gesprek geraakt met Aoife.
We hadden het over hoe moeilijk het tegenwoordig is te laveren
doorheen de regels die de (gedeeltelijk) arbeidsloze heden ten dage zijn opgelegd.
Bij de opvang aangekomen wachtte mij een verrassing: Ferdinand was al naar huis! Gelukkig bleek hij te zijn opgevangen door buurvrouw Debbie
die hij op straat ontmoette. Niets aan de hand dus.
Heb wel hem én de dames van de opvang duidelijk gemaakt dat de afspraak is dat hij des dinsdags en woensdags met Maurits meeloopt, op donderdag alleen naar huis gaat en maandag en vrijdag door zijn vader wordt opgehaald. Tenzij er in onderling overleg vantevoren (...) is bepaald dat hiervan (tijdelijk) wordt afgeweken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!