Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

dinsdag, mei 27, 2003

Na het zwemmen met Eva bij thuiskomst buurvrouw A achter de computer aangetroffen. Met haar voor later afgesproken want eerst gingen we broodjes eten met buurvrouw M. In de tuin welteverstaan zodat ik mooi m'n nieuwe hangmat kon demonstreren.
Ik kan jullie vertellen dat Eva's mama dik tevreden lag te genieten van broodje, Eva en hangmat. Lekker nog even van het zonnetje genoten voordat ik aan de gang ging om eea op orde te brengen voor de komst van Marjan & Matthijs des donderdags aanstaande. Bij wijze van pauze even lekker gaan theedrinken bij de buurvrouw (die mij nog een afdruiprek kado deed!) en vervolgens verder aanmodderen en tegen de stroom in roeien met de riemen die ik niet heb...
Tsja, met 45m2 is het niet zozeer een kwestie van opruimen alswel meer van verplaatsen...De Pencak-les begon met een wat alternatieve oefening...Sorry. je had er gewoon bij moeten zijn...Angèlique kwam ons nog even vereren met een bezoekje en Penelope heeft wellicht een nieuwe Rocky voor de show. Guru Rooky merkte op dat ik was afgevallen en nu moet ik Daan bellen voor het nog later wordt. O ja: het slaapliedje voor Ferd was vanavond "The Exodus Song" van Pat Boone met op m'n zoon's geboortedag gewijzigde tekst...Fijne avond!

Geen opmerkingen: