Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, maart 09, 2003

Mocht je eerdaags ene Terebelius tegenkomen op één van de werelden binnen Tibia, zeg mij dan "hi!" Had geloof ik niet zoveel in te brengen toen gisteravond Marius & Hilde mij op de wereld in kwestie zetten. Ziet er veelbelovend ende tijdrovend uit...wel gaaf! Helaas bleek de server wat traag anders had ik vanochtend nog wat ratjes kunnen doden. M & H zijn gezellig blijven crashen: We hebben er een cultureel avondje van gemaakt. Beiden kenden ze Uriah Heep niet; hij kende Grease niet en zij was niet bekend met Pink Floyd. En tsja...op een gegeven moment is het slaaptijd en geen tijd om gasten in wind, regen ende duisternis den straat op te sturen.
Het zal trouwens 'ns niet: Marius z'n moeder blijkt mij nog te kennen uit de tijd dat ik gereformeerd catechesatie liep bij een atheïstische dominee...
Straks met Fer en Leon Janine ophalen voor de Rocky Horror Castmeeting in het buurthuis bij Sharon.
O ja: Marius en Sharon kennen elkaar ook maar dat spreekt voor zich..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!