Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, maart 27, 2003

"Met de buurvrouw!" Alsof ik dan meteen weet wie het is! Vanmiddag kondigde een buurvrouw zich zo aan door de intercom, net als laatst Janine. Het gaat om de buurvrouw die, om een fraai eufemisme te gebruiken, aan de zelfkant van de maatschappij staat. Ik zal toch 'ns naar haar naam vragen... Ze woont in hetzelfde portiek als buurvrouw M maar om redenen mij onbekend besloot zij het halve huizenblok om te lopen. Even een algemeen vraagje: iemand enig idee waarom men per sé bij mij moet aanbellen? Heb haar trouwens heengestuurd met iets tegen de dorst want zij verklaarde dorstig te zijn. Zodoende. Hoedanook: Het Grote Terrebel's Buurvrouwen Organogram is af! Jet is geweldig! Eén kleinigheidje nog: met welk programma open je een bestand dat is aangemaakt in .vsd-formaat? Kwamen op de weg terug van huis Jan weer tegen, een Pencak mede-cursist. Goede reden dus om de training voor vanavond niet te skippen. Heb m'n tante Jackie in Amerika en een paar vrienden van haar verblijt met een email met de naam "Vroegah toen alles anders was." Het stukje is op verzoek nog leverbaar...Even iets opmerkelijks: Als ik in de slaapkamer ben en kuch, begint een opwind-spin z'n poten te bewegen
en als ik in de keuken de stekker eruit trek van de vijverpomp gaat er een speelgoed laser-pistool af. Eigenaardig, niet?
Hier nog een paar geinige internetverwijzingen: Kijk of hij/zij bij je past en VIP-spotting. Errug geestig weer allemaal. Latersss!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!