Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, maart 02, 2003

Alternatieve toepassingen voor tiramisu. Daar heeft buurvrouw A mijn databanken gisteravond nog mee gevuld. Bovendien bracht ze iets lekkers mee voor bij de thee.Hmmmm...Alle drie de kinderen zeggen lekker te hebben geslapen en ze zien er ook wel uitgerust uit dus dat geloof ik wel. Alleen is Noah vannacht eventjes wakker geweest. Misschien het plotselinge besef dat hij niet thuis was, een nachtmerrie? In ieder geval waren een aai over de bol en een paar geruststellende woorden voldoende om hem weer naar dromenland af te voeren. Ogenschijnlijk is de wereld intussen niet vergaan dus kan ik lekker de normale gang van zaken afwikkelen.
Jeweetwel: afwassen, stofzuigen, de komst van een ex en een oma afwachten. Die laatste zou een paar pakken koffie meenemen uit de nieuwe voorraad die zij van m'n broer heeft mogen ontvangen. Om een of andere duistere reden heeft ze ook een paar liter
wasverzachter gehad...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!