Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, januari 20, 2003

De Rocky Horror Partij? En dan een lijstverbintenis aangaan met de Partij van de Toekomst? Zomaar een gedachte
die tijdens de cast-vergadering gisteren ter sprake kwam. Was 't nou Sharon's knoflooksaus of iets anders waardoor ik weer'ns
een groot deel van de nacht lezend heb doorgebracht? Ferdinand zag er erg koel uit in zijn karate-pak. De hele weg naar huis lekker
door de regen gelopen en Cowboy Billie Boem gezongen. Klein verschil met vanochtend: toen hadden we een beetje ruzie.
Ach ja, hoort erbij. Maar toch is het niet leuk. Vandaag op de discussie-lijst een discussie over voor- en nadelen van mobieltjes .Ik schijn een van de weinigen te zijn die er geen heeft.
Willen lotgenoten zich bij mij melden? Heb een kleine overwinning behaald: nadat ik een castingbureau erop gewezen had dat Nederland een leerplichtwet kent en dat hun medewerkers ouders ertoe aanzetten die te overtreden ("Als uw kind 's ochtend moet komen voor de fotoshoot meldt u't toch gewoon ziek? Andere ouders doen dat ook gewoon".) ontving ik telefonisch
de excuses van een leidinggevende. Heel goed. Zo'n grove wijze van neerhalen van normen dient niet onbesproken te blijven.
Bijvoorbeeld die van Winnie de Poe eh...Jong: "Als er een hulpbehoevende de tram instapt ben ik echt wel iemand die de persoon
naast zich duidelijk maakt dat hij moet opstaan..." Nuff said. Gelukkig maar dat zij veel bezig is met het gastenboek op haar site. Hier een voorbeeld:
>>
Geachte mevrouw De Jong,
Waar heeft u dat schattige hoedje van de poster gekocht?


Met vriendelijke groet,
Helga


Beste Helga,
Dat is een Borsalino hoed. Da's eigenlijk voor mannen en is in de meeste hoedenwinkels wel te krijgen. Ik heb de hoed in Rotterdam gekocht, in een hoedenzaak aan de Meent (vlakbij Coolsingel).


Met vriendelijke groet,
Winny de Jong
<<
Zojuist werd er weer een lekker pak SP-folders afgenomen. Bedankt Jimmie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!