Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

dinsdag, augustus 11, 2020

Goed nieuws en kattenlog

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/ 

Goed nieuws vind ik dat ook hardwerkende acteurs gewoon mensen zijn en het dus ook gewoon leuk vinden om anderen blij te verrassen. Neem bijvoorbeeld Benedict Cumberbatch die tussen opnames voor Doctor Strange door gewoon even een stripwinkel binnen wandelt:

Ook goed nieuws is dat het bedrijf dat bekend staat als NS een bedragje betaalt aan de nabestaanden van de Joden, Roma en Sinti (en homoseksuelen en vrijmetselaars en nog zo wat) die de Nederlandse Spoorwegen indertijd op transport hebben gezet. Willens en wetens deed men dat. Om de nazi's te helpen. Puur voor het geld. Met soort van excuses: 'Sorry dat wij indertijd hebben meegewerkt aan het oppakken, martelen en vermoorden van uw opa en hem zijn eigen treinkaartje lieten betalen. Hier is €5000.' Beter laat dan nooit. Of zo.

Niet veel mensen weten het (nog) maar Billy de Kat kan praten!De lolcat van deze week behandelt de vraag: zijn mensen die tegen de Amerikaanse regering demonstreren in Portland nu eigenlijk volkomen onschadelijk of levensgevaarlijk? Volgens 'rechts' zijn zij het namelijk beiden. Ik vind dat een beetje raar.

'Schrödinger's demonstrant: volkomen onschadelijk én levensgevaarlijk'4 opmerkingen:

Rebbeltje ★ zei

Was dat Billy ???
Geluid open maar hoor niet veel haha
Fijne avond

די מריו zei

Er zijn mensen die jarenlang gevochten hebben voor een vergoeding. Als een soort excuses.

Love As Always
Di mario

Lutje zei

een protesterende kat, wat een leuke foto
-Een @->- voor jou.

rietepietz zei

Beau geeft ook antwoord, leuke beesten die katten.