Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, januari 09, 2008

Niet meer

Het eerste boek van dit jaar is geworden De Zwarte Toren: De Scherpschutter van Stephen King, Het beschrijft een andere wereld, teleurstellingen, dood en verrassingen.

Voor mij wachtte een verrassing maandagavond bij thuiskomst: M'n zoon had het avondeten verzorgd. Zo zaten wij samen aan een goed gevulde groentesoep voordat wij voor het eerst dit jaar naar het buurthuis gingen voor zijn karateles.

Gisteren ging hij met zijn klas naar het Rijksmuseum voor de eerste museumles van dit jaar. Omdat zijn oma naar het ziekenhuis was bracht hij de overblijftijd in zijn eentje door in haar huis. Des middags ging hij gewoon naar de timmerclub. Intussen zit ik op kantoor en kabbelt ons leventje voort.

Soms is het goed om erbij stil te staan dat dat helemaal niet zo vanzelfsprekend is. Dat is het eigenlijk al een tijdje niet meer.

2008 Lijkt het jaar te worden van "Niet meer". Yab Yum is niet meer, Parijs-Dakar is niet meer, Tel Sell is niet meer, de OV-chipkaart is niet meer...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!