Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

maandag, oktober 24, 2005

Herfstvakantie

Herfstvakantie

Googlewhack:
ijhallen en kiest

Gisteravond kwam Bas nog op bezoek en kon m'n zoon hem z'n nieuwste aanwinst tonen: een knuffelrog. Ook Eva en Dayna hadden er eentje gekregen als herinnering aan een bezoek aan Sealife. Dus opeens zijn er drie kinderen extra die thuis een knuffelrog hebben. Lachen, toch?

Zelf was ik gisteren virtueel op bezoek bij Renesmurf die in principe elke zondag een gastlogger verwelkomd. Aardig idee. Zo lezen mensen toch af en toe iets anders dan zij inmiddels verwachten. Iemand daar die hier'ns wil gastloggen?

Wat mensen ook vast niet hadden verwacht was dat orkaan Wilma Cuba links (of beter gezegd: rechts) zou laten liggen ten faveure van Mexico en Florida. Wat wil Moedertje Natuur ons hiermee vertellen?

In ieder geval niet dat Legoworld 2005 ook papa's weer uitnodigt de bekende blokjes in elkaar te klikken om het genoegen te smaken iets met de blote handen te creëren. Dankzij (en met) Michel en zijn zoon Joost waren Fer en ik vandaag een groot deel van de dag te vinden in de IJsselhallen te Zwolle. Zo kom je nog'ns ergens. En waar anders kun je op de foto met Boba Fett of de mensen van de landmacht kinderen zien warm maken voor de opleiding tot beroepsmilitair?

Bij thuiskomst nog even met buurvrouw Angélique gebabbeld. We zien elkaar tegenwoordig zo weinig dat de enkele gelegenheid die zich al voordoet meteen door ons gegrepen wordt. Nu met m'n zoon lekker kijken naar Harry Potter en de Gevangene van Azkaban op huurschijf en een rustige avond tegemoet. Tenzij natuurlijk...

Geen opmerkingen: