Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

zaterdag, oktober 02, 2004

Maak Nederland BeterNog gezellig bezoek mogen ontvangen van buurvrouw Angélique, gisteravond waardoor ik met een glimlach in slaap viel, klaar om deel te nemen aan de op drie na grootste demonstratie die dit land ooit gekend heeft. Het heeft toch wel wat. hoor, dat gevoel van saamhorigheid. Dat "met z'n allen krijgen we't wel voor elkaar"-gevoel.
Samen met m'n zoon en m'n beste vriend vanaf de Dam naar het Museumplein getrokken. Hier vindt U een verslag en een aantal foto's. Hier trouwens ook. Op de weg terug verjaarscadeaus voor m'n dochter aangeschaft en een nieuw matras voor m'n zoon. De verkoper bespaarde ons sjouwwerk door te verklaren dat het door ons bestelde object eerdaags bezorgd zal worden.

Vanmiddag eventjes het vermoeide lijf te rusten gelegd voordat de avond een aanvang neemt. Daarin ondermeer te verwachten: een bezoek van vriend Erwin.
Hier een stukje dat ik 11 september jl. schreef in het reaktiedingetje
van Spockspot:Aanslagen waren er ook al veel voor 11 september 2001.
Het enige dat daadwerkelijk veranderd is is de ommezwaai van de publieke opinie.
Opeens is het merendeel van de mensen voorstander van meer overheid-controle.
En zelfs bereid daarvoor de privacy in te leveren. Vijf jaar geleden noemden mensen het ophangen van camera's en afluisteren van telefoon-gesprekken nazi-praktijken.
Nu noemt men het terrorisme-bestrijding.
In werkelijkheid wordt de wereld niet bedreigd met meer geweld. dat wordt ons alleen maar verteld.


Dat is mijn mening. Hoe luidt de Uwe?
Uit onderzoek van Bits of Freedom blijkt dat zeven op de tien providers
een op internet gepubliceerde tekst verwijderen naar aanleiding van een klacht. Zelfs als die klacht fictief is. Zonder te kijken naar de tekst of navraag te doen naar de klager gaat men tot handelen over. Tot zover de vrijheid van meningsuiting. Lees hier het hele verhaal.
(Via Sjoera Nas/Karin Spaink)

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Hans "Mclight" Bakker.

Geen opmerkingen: