Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, september 15, 2015

Goed nieuws

Goed nieuws was natuurlijk dat ik gisteren voor mijn verjaardag letterlijk honderden goede wensen heb mogen ontvangen en ik mij daardoor gesterkt voel om door te gaan met leven zoals ik het doe.

De kracht van anderen kan de kracht geven om vol te houden. En dat doe ik dan ook. Een meneer in Amerika gebruikte de kracht van anderen om de kracht op te brengen het verlies van zijn echtgenote te verwerken. In volledige 'Stormtrooper' uitrusting liep hij 501 mijl ('501' is ook het nummer van 'zijn' gespeelde 'legeronderdeel'. Klik de link voor het hele verhaal. Engels)) om de aandacht te vestigen op de verschrikkelijke gevolgen van kanker. Zij ontmoetten elkaar dankzij hun gedeelde liefde voor de Star Wars films en het was het geliefde karakter R2D2 dat hen de ringen overhandigde op hun huwelijk in 2010.

Als romanticus én als nerd kan ik mij erg vinden in het verhaal.

“Indeed, if there really is a Force in the universe, it surely must be love.”

6 opmerkingen:

 1. Ik ben gek op goed nieuws jongen. Als je zoveel goede wensen heb mogen ontvangen, dan zal er toch vast wel een paar uitkomen. Misschien nog wel meer. Je hebt mensen om je heen die je kracht geven. Star Wars heb ik nooit begrepen. Maar dat is met heel veel dingen die in een film gevangen worden.

  Love As Always
  Di Mario

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eej lieverd, ik lees vandaag pas dat je in een dip zit, ik hoop nu dus ZAT en dat je snel weer op de zonnige voet verder zult gaan, samen redden we het wel! Trekken we elkaar erdoorheen <3

  En star wars, net als Di mario, ik snap er niks van, ooit keek ik wel Battlestar Gallactica, of mijn vader dan, maar ik was nog erg klein, zat een vrouw in met 2 knotjes of zo en die vond ik er mooi uitzien, lol....

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dan ben ik weliswaar te laat met m'n goede wensen voor jouw "nieuwe jaar" maar toch ,alsnog van harte gefeliciteerd met je nieuwe levensjaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gelukkige verjaardag !!
  Ik was zaterdag jarig en dat liep hier niet echt zo zoals ik gedacht had, maar gelukkig kwam alles nog goed dankzij lezers van mijn blog (daarom heb ik dus een blog!).

  Virtueel XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oooo, nee toch, liet ik nu zomaar je verjaardag voorbij gaan lieve Terrebel, en ik heb je niet eens een kaartje of zo gestuurd. Shame on me!
  Je verjaardag is voorbij, maar dit jaar ben ik maar 2 dagen te laat. Ik word dus elk jaar beter. Een heel gelukkige verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Te laat voor goede wensen is het nooit toch...beter laat dan nooit
  Alsnog van Harte Gefeliciteerd

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!

Deel dit bericht