Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

dinsdag, oktober 31, 2017

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws is dat momenteel ongeveer 5 procent van de energiebehoefte van de bevolking van Zweden wordt voldaan door het verbranden van fossiele brandstoffen (in vergelijking: in de VS is dat ongeveer 67%). Maar Zweden gaat een stapje verder: het heeft zichzelf opgelegd om binnen enkele tientallen jaren op een uitstoot van broeikasgassen te zitten van precies nul procent. Onder meer door het inzetten van algen (klik. Engels)

Ook goed nieuws is dat er mensen zijn als Josh Sundquist. In dit filmpje ziet u hoe hij iets negatiefs omzette in iets positiefs:

Dit keer geen foto maar een filmpje van Billy de Kat:


(Het muziekje op de achtergrond is Cruisin' van Sioen)

De lolcat van deze week:


'Geeft een kind het lopen op
nadat het tien keer is gevallen?'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

5 opmerkingen:

די מריו zei

Een positieve log.. ik word er helemaal vrolijk van.

Love As Always
Di Mario

Mirjam Kakelbont zei

Wat een aandoenlijk en tegelijkertijd krachtig filmpje. Met doorzettingsvermogen kan je zó ver komen. Zelfs als andere mensen je proberen terug te fluiten. En humor is het toverwoord!
Groetjes

John zei

Zweden is goed bezig ja. Als je maar wilt als land en je burgers er niet geheel voor uitmelkt is er altijd een weg. De mens is slim genoeg om oplossingen te vinden.

gerdaYD zei

Goed nieuws is dit zeker want als het Zweden lukt, waarom zou het de andere landen dan niet lukken? Hopelijk wordt dit voorbeeld van wijs beleid snel over de gehele wereld gevolgd!

rietepietz zei

Mijn hoop is gevestigd op "goed voorbeeld doet goed volgen" want als het in Zweden kan waarnm dan niet overal.
Geweldig die man, heel bijzonder. .