Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

vrijdag, april 15, 2016

Tram (een verhaaltje)

Het deelnemersveld was groot en onoverzichtelijk. Toch was het niet rumoerig want iedereen was geconcentreerd met één ding bezig. Met een paar snelle blikken overzag hij het speelveld en schatte hij zijn medespelers in: 'Die heeft niets in de gaten; die doorziet mogelijk wat ik van plan ben: die schuwt het gebruik van geweld niet.' Hij was één van de laatsten in de rij toen de spanning - schijnbaar plotseling - steeg en het nerveus geschuifel begon. Het groene licht werd gegeven!

En terwijl veel anderen zich over gaven aan een lichte paniek bleef hij de kalmte in persoon. Gebruikmakend van de manoeuvres van anderen bezette hij al snel de achtste plek. Met een voldoening gevende elegante draai stond hij - bijna tot zijn eigen verbazing maar met voorbedachte rade - op plek drie. En verliet daardoor als één van de eersten die morgen de drukke tram.
======================================


In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke linkhttp://terrebel.blogspot.com/2016/04/tram-een-verhaaltje.html Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden: https://www.facebook.com/terrebel/

7 opmerkingen:

Hans zei

Door rustig te blijven kom je het verst. Hans

Ot. heb een song voor je gedraaid in de show.
Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”.

די מריו zei

Hahahha... mooi.. ik zag hem niet eens aankomen. Leuk geschreven.

Love As Always
di Mario

Renesmurf zei

Ha, ieder zijn sport, hij blij! Mijn sport is observeren.

Rebbeltje ★ zei

Je kan het maar beter als een spelletje zien dat openbaar vervoer ;)
Leuk geschreven

gerdaYD zei

WOW, je wist weer een schitterend pointe te bedenken en dat dan nog in een mooi geschreven verhaal te gieten ook! Bedankt voor dit pareltje lieve Terrebel en maak er een fijn weekend van hé!

rietepietz zei

;-)Leuke ontknoping!

gerdaYD zei

Goede zondagmorgen lieve Terrebel en hopelijk wordt het een schitterende dag voor jou!
Nog eens bedankt voor de steun, elke stem telt!